Халуун сэдэв: Коронавирус нь царцсан тос шиг тул халуун, бүлээн хоол, унд хэрэглэхийг зөвлөж байна
АШУИС-ийн Монгол Анагаах ухааны дотор өвчин судлалын тэнхимийн багш С.Сээсрэгдоржтой ярилцлаа. Тэрбээр
- Адууны махыг 12-р сарын 22-ноос 1-р сарын 22-ны хооронд идэх нь зохимжтой үе
- Уламжлалт эмчилгээ дархлааны эсийг сэргээдэг
- Халдвар тусаад эдгэрсэн хүмүүс уламжлалт эмчилгээ, засал хийлгэвэл сайн
- Уушгины үүд- хамар. Онгорхой явж болохгүй тул амны хаалт зүүх шаардлагатай
- Коронагийн буянаар уйдах биш, суралцах хэрэгтэй хэмээн зөвлөж байна.
Сэтгэгдэл (0)
Уншигч та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын нэр төрд халдахгүй, ёс бус, бүдүүлэг үг хэллэг ашиглахгүй байж, өөрийн болоод хүний үзэл бодлыг хүндэтгэнэ үү.