ФОТО: Дэлхийн улс орнуудын өглөөний цай

 

Өглөөг амжилттай эхлүүлэхийн тулд эртлэн босохоос гадна бүтэн өдрийн эрч хүч бэлэглэх амтлаг хэрнээ хөнгөн зоог барихыг мэргэжилтнүүд санал болгодог. Улс орон бүр өөрсдийн гэсэн соёл уламжлалтайн адил зоогийн ширээ ч мөн өөр өөр байдаг. Тэгвэл дэлхийн улс орнууд уламжлалт өглөөний цайндаа ямар төрлийн хүнс ихэвчлэн хэрэглэдгийг сонирхъё.

 

Этиоп: Эрдэнэшишийн гурил, үр тариа
Этиоп: Эрдэнэшишийн гурил, үр тариа

Япон: Будаа, загас, даршилсан ногоо
Япон: Будаа, загас, даршилсан ногоо

Исланд: Omego 3-аар баялаг сагамхай загасны элэгний тос
Исланд: Omego 3-аар баялаг сагамхай загасны элэгний тос

Сингапур: Шарсан талх, өндөг, наргил модны самрын сүү
Сингапур: Шарсан талх, өндөг, наргил модны самрын сүү

Марокко: Цөцгийн тос, зөгийн балтай багхрир
Марокко: Цөцгийн тос, зөгийн балтай багхрир

Австрали: Авакода, шарсан өндөгтэй талх
Австрали: Авакода, шарсан өндөгтэй талх

Бразил: Эрдэнэшишийн талх
Бразил: Эрдэнэшишийн талх

Тунис: Халуун ногоотой тахианы шөл
Тунис: Халуун ногоотой тахианы шөл

Гуам: Өндөгтэй шарсан будаа
Гуам: Өндөгтэй шарсан будаа

Украйн: Амтлаг шарвин
Украйн: Амтлаг шарвин

Тайвань: Шошны сүүгээр зуурсан шарвин
Тайвань: Шошны сүүгээр зуурсан шарвин

Итали: Эспрессо
Итали: Эспрессо

 

Эх сурвалж: www.cnn.com 

 

Сэтгэгдэл (0)

Уншигч та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын нэр төрд халдахгүй, ёс бус, бүдүүлэг үг хэллэг ашиглахгүй байж, өөрийн болоод хүний үзэл бодлыг хүндэтгэнэ үү.