Онгоцны хоол яагаад өөр амтагддаг вэ?

 

Та аяллаа сонирхолтой болгохын тулд амтлаг шоколад, хачиртай талх, нарийн боов цүнхэлж онгоцондоо сууж байсан байх. Гэвч нислэг эхэлж аяллын богцоо задлахад хүлээж байсан шиг сайхан амттай санагддаггүй болохыг анзаарч байсан уу?

.

Бид хүйтэн хоол идэхэд тийм ч таатай санагддаггүй. Үүнтэй адил агаарын урсгалд орж, онгоцны бүхээгт хүчилтөрөгчийн даралт унах үед зорчигчдын амтлах, үнэрлэх чадвар буурдаг байна. .

 

http%3A%2F%2Fcdn

 

Нислэгийн үеэр хоол хүнсэнд агуулагддаг давсны амт 20-30 хувиар, элсэн чихэр 15-20 хувиар буурдаг болохыг Германы судлаачид олж мэдсэн байдаг. .

Мексикийн нислэгийн компанийн дэд Ерөнхийлөгч Антонио Фернандез агаарт хөөрөх үед хүний бие мэдрэмжээ 70 хувиар алддаг гэсэн байна.

Нислэгийн үеийн хоол хүнс бэлддэг ахлах тогооч нар зарим төрлийн амт өндөрт илүү дээр амтагддаг гэжээ. .

 

http%3A%2F%2Fcdn

 

Эх сурвалж: www.cnn.com

Сэтгэгдэл (0)

Уншигч та сэтгэгдэл бичихдээ бусдын нэр төрд халдахгүй, ёс бус, бүдүүлэг үг хэллэг ашиглахгүй байж, өөрийн болоод хүний үзэл бодлыг хүндэтгэнэ үү.